Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη της Ρένας Δούρου στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αθήνας

Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αθήνας στο Περιστέρι και στο Αιγάλεω επισκέφθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα.

Η Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις αποτελεσματικές προσπάθειες όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθημερινά.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας κατάφεραν, παρά την υποστελέχωση και την έλλειψη μέσων, να ανταποκριθούν στις ανάγκες και να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο, που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών και τις ενέργειες της Περιφέρειας προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, η Περιφερειάρχης έκοψε την πίτα στο Αιγάλεω, αφιερώνοντας το πρώτο κομμάτι στον Ξένο, στην φιλοξενία, σε όσους τη χρειάζονται και την προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου