Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Συνεργάτες του ιστολογίου έγραψαν

Με αφορμή τις γιορτές και την αλλαγή της χρονιάς, τρεις από τους συνεργάτες μας άφησαν σημειώματα στη σελίδα μας
στο facebook.

Σας τα παρουσιάζουμε με τη σειρά που δημοσιεύτηκαν, με ευχές να είναι υγιείς και με καθαρό μυαλό να μας συντροφεύουν με τα κείμενα και τη σκέψη τους.


Βασίλης Μακρίδης:
Χρόνια πολλά και καλά, αγωνιστικά και νικηφόρα για όλες και όλους!!! Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι η δική μας χρονιά, η χρονιά του λαού μας και όλων των αγωνιζόμενων λαών του κόσμου!!!





Νάση Πετριτσοπούλου:
Χρόνια πολλά, Εδώ στο Νότο! Στα θολά νερά των "ανεξάρτητων" ειδησεογραφικών τόπων είσαι μια νησίδα έντιμης ενημέρωσης που δεν διστάζει να δηλώσει ταυτότητα και σκοπό. Σου εύχομαι λιγότερη σκόνη, περισσότερο ύδωρ στο δρόμο σου και κυρίως παρέες αγωνιστικές, βαθιά εξαρτημένες από τις αρχές και τις αξίες σου.

Λουκία Σουγιά:
Πόσα χρόνια μετράει γύρω μας το σκοτάδι; Τέσσερα; Πέντε; Παραπάνω; Μέτρησα τις προάλλες τα δικαιώματα που χάσαμε κι όλες τις επιθέσεις που δεχτήκαμε όλ' αυτά τα χρόνια και τρόμαξα... Σκότος βαθύ. Σε πείσμα του, θέλω φέτος μια χρονιά κόκκινη. Λαμπερή. Με ελπίδα και όραμα και βήματα για την υλοποίησή τους. Το ξέρω πως θα 'ναι δύσκολο. Είναι πολλοί ανάμεσά μας που νομίζουν πως το καινούργιο χτίζεται με παλιό βηματισμό... Θα τα καταφέρουμε; Δεν το γνωρίζω. Ξ έ ρ ω όμως πως θα 'μαι μ' αυτούς που θα προσπαθήσουν. Καλούς Αγώνες, καλή Χρονιά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου