Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ρύθμιση των 100 δόσεων προχωράει κανονικά

Η νομοθετική ρύθμιση για τις 100 δόσεις προχωράει κανονικά, χωρίς αλλαγές και θα κατατεθεί σε  δύο εβδομάδες στη Βουλή, διαβεβαιώνουν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών μετά το πέρας της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Για το μέλλον της πώλησης του Ελληνικού επαναδιατυπώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε πως η ρύθμιση αφορά χρέη του ιδιωτικού τομέα απέναντι στο δημόσιο, σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και μέχρι στιγμής προχωράει  χωρίς αλλαγές, έτσι όπως είχε εξαγγελθεί.

Ο στόχος είναι να προλάβει η κυβέρνηση να το δώσει και στη διαβούλευση και εκεί ίσως υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, ενώ  σε μία το πολύ δύο εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή.


Πηγή: www.stokokkino.gr
Η νομοθετική ρύθμιση για τις 100 δόσεις προχωράει κανονικά, χωρίς αλλαγές και θα κατατεθεί σε  δύο εβδομάδες στη Βουλή, διαβεβαιώνουν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών μετά το πέρας της συνάντησης του Πρωθυπουργού με την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.   Για το μέλλον της πώλησης του Ελληνικού επαναδιατυπώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να μην προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε πως η ρύθμιση αφορά χρέη του ιδιωτικού τομέα απέναντι στο δημόσιο, σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και μέχρι στιγμής προχωράει  χωρίς αλλαγές, έτσι όπως είχε εξαγγελθεί.

Ο στόχος είναι να προλάβει η κυβέρνηση να το δώσει και στη διαβούλευση και εκεί ίσως υπάρξουν ορισμένες αλλαγές, ενώ  σε μία το πολύ δύο εβδομάδες θα κατατεθεί στη Βουλή.  - See more at: http://www.stokokkino.gr/article/1000000000005017/I-ruthmisi-ton-100-doseon-proxoraei-kanonika#sthash.sZd8giRE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου