Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Το 20ο final four μπάσκετ κυπέλλου ανδρών στον Άγιο Δημήτριο

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ.Δημητρίου την Πέμπτη 19/2 & Σάββατο 21/2 φιλοξενεί  το 20ο FINAL FOUR κυπέλλου Ανδρών στο (Νέο Κλειστό Γήπεδο Αγ. Δημητρίου).


Είναι ένας θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε με την δημιουργία της ΕΝΩΣΗΣ και συμμετέχουν κάθε χρόνο πάνω από ογδόντα ομάδες, για να προκύψει η τελική τετράδα.

Θα είναι μία πραγματική γιορτή του μπάσκετ και του αθλητισμού για την πόλη, αφού αναμένεται να είναι πολύς ο κόσμος που θα θελήσει να παρακολουθήσει τόσο τους ημιτελικούς όσο και τον τελικό αγώνα που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο 2015.


Πηγή: www.ilioupoligiaolous.gr
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ.Δημητρίου την Πέμπτη 19 / 2 & Σάββατο 21 / 2 φιλοξενεί  το 20ο FINAL FOUR κυπέλλου Ανδρών στο (Νέο Κλειστό Γήπεδο Αγ. Δημητρίου).
Είναι ένας θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε με την δημιουργία της ΕΝΩΣΗΣ και συμμετέχουν κάθε χρόνο πάνω από ογδόντα ομάδες, για να προκύψει η τελική τετράδα.

Θα είναι μία Πραγματική Γιορτή του BASKET και του Αθλητισμού για την Πόλη μας, αφού αναμένεται να είναι πολύς ο κόσμος που θα θελήσει να παρακολουθήσει τόσο τους ημιτελικούς όσο και τον Τελικό Αγώνα που θα αναδείξει τον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ 2015 .
- See more at: http://www.ilioupoligiaolous.gr/index.php/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/20%CE%BF-final-four-%CE%BA%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1.html#sthash.wGdzloUP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου