Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Φτωχότερες είναι φέτος οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Η παρέλαση και το κυνήγι του θησαυρού θα λείψουν από το φετινό πρόγραμμα.

Το φετινό πρόγραμμα, περιλαμβάνει:

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 - Αποκριάτικο Πάρτυ
Πλατεία Ποντίων Ελληνικού και σε περίπτωση βροχής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (Πρώην Αμερικάνικη Βάση) ώρα 11.00 το πρωί.
Ξέφρενος χορός και μουσική με D.J. Clown, ξυλοπόδαρο και ήρωες παραμυθιών που θα μοιράζουν στα παιδιά μπαλονοκατασκευές, θα οργανώνουν διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια.

Αποκριάτικο Πάρτυ
Πλατεία Βάρναλη, Μαρ. Γερουλάνου και σε περίπτωση βροχής στο 11ο Δημοτικό Αργυρούπολης (οδός Ηλεκτρουπόλεως) ώρα 11.00 το πρωί.
Ξέφρενος χορός και μουσική με D.J.
Θα συμμετέχουν: Παρουσιαστής, Ζογκλέρ, ξυλοπόδαρος και ήρωες παραμυθιών που θα κατασκευάσουν με τα παιδιά αποκριάτικες μάσκες και καπέλα.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 - Κούλουμα-Καθαρά Δευτέρα

Εκδήλωση σε συνεργασία με τον πολιτιστικό λαογραφικό σύλλογο ¨Η Αργυρούπολη¨ αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Γουρδουράκου με συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης. Στην εκδήλωση θα υπάρχει χορευτική μουσική και δρώμενα και ο Δήμος θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα και ποτά.
Γήπεδο μπάσκετ δίπλα από το πέτρινο θέατρο Αργυρούπολης
Μιλήτου και Κορίνθου. Σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου επί των οδών Ομήρου και Μιλήτου.

Η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου θα μεταφέρει τους δημότες από και προς την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Ελληνικό στο χώρο της εκδήλωσης.
Ώρες αναχώρησης:
11:00 & 12:00 π.μ.
Ώρες επιστροφής:
14:00 & 15:00 μ.μ.


Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου