Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ερωτήματα για τους συλλόγους θέτει η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης

«Τελικά, με πόσα μέτρα και σταθμά αντιμετωπίζει η διοίκηση Κωνσταντάτου τους συλλόγους της πόλης μας;» αναρωτιέται η δημοτική παράταξη Δημοτική Συνεργασία σε
ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Επανερχόμαστε με το ερώτημα γιατί στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Ιανουαρίου, ακούσαμε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Πέτρο Ξηνταβελώνη, να λέει πως δεν παραχωρούνται με τους ίδιους όρους, σε όλους τους συλλόγους, γραφεία στο Εμπορικό Κέντρο του δήμου, στην Λ. Βουλιαγμένης» σημειώνει η μείζων αντιπολίτευση στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Και προσθέτει: «Κάποιοι φορείς εξαιρούνται της υποχρέωσης να αναλάβουν το κόστος του ηλεκτρικού και του νερού θέμα για το οποίο ο κ. Κωνσταντάτος μας κατηγόρησε ότι επί θητείας μας το φορτώναμε στους δημότες.

Ας μην σπεύσει ο κ. Κωνσταντάτος να μας απαντήσει ότι ενοχλούμαστε που δεν θα πληρώνουν ρεύμα και νερό το Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης, ο Σύλλογος Γυναικών και το Κέντημα Μηχανής.

Καθόλου δεν ενοχλούμαστε, άλλωστε οι φορείς αυτοί δεν πλήρωναν ούτε επί της θητείας μας ρεύμα και νερό. Όμως δεν πλήρωναν ούτε οι άλλοι φορείς στους οποίους είχαμε παραχωρήσει γραφεία».

Η ανακοίνωση, καταλήγει: «Το ενοχλητικό είναι η υποκρισία του κ. Κωνσταντάτου που αντιμετωπίζει τους συλλόγους της πόλης μας με πολλά μέτρα και σταθμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου