Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Απόλυτη στήριξη της Δούρου στον Γ. Καραμέρο (video)

Τέλος στο παραλήρημα Πατούλη που για λόγους προσωπικής προβολής και στρατηγικής χρησιμοποιεί επικίνδυνα την ΚΕΔΕ για να δημιουργήσει
πόλωση μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας, έβαλε χθες η περιφερειακή διοίκηση δια στόματος του Αντιπεριφερειάρχη Χρήσου Καπάταη που για λογαριασμό της πλειοψηφίας κάλυψε πλήρως τον Γιώργο Καραμέρο στις επιθέσεις που δέχτηκε από 4 Δημάρχους την περασμένη Παρασκευή.
 
Ο κ. Καπάταης από το βήμα του Περιφερειακού συμβουλίου, και με την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου στην πρώτη σειρά των εδράνων της αίθουσας να κάθεται με νόημα στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου, απέρριψε για λογαριασμό της διοίκησης το αίτημα του απόντος Γιάννη Σγουρού να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό συμβούλιο.
 
Παρά τις καθημερινές προκλήσεις φαίνεται ξεκάθαρα πως η Περιφερειακή διοίκηση επιλέγει την τακτική της απομόνωσης Πατούλη, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τη συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων της Αττικής σε μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που δεν έχουν σχέση με προσωπικούς σχεδιασμούς.

Το μείζον εξάλλου, στην υπόθεση που προκάλεσε τη νευρικότητα του Δημάρχου Αμαρουσίου, είναι το ποια σύμπραξη.


Πηγή: www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου