Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

27η αγωνιστική Α΄ΕΠΣ Αθήνας 1ος όμιλος: Πολλά γκολ και εκπλήξεις

Μπορεί να έχει η κριθεί η πρώτη θέση που οδηγεί για τα μπαράζ ανόδου, με το Ηράκλειο να οδηγεί την κούρσα με 15 βαθμούς διαφορά, ωστόσο η 27η αγωνιστική του πρώτου ομίλου ολοκληρώθηκε με σπουδαίες αναμετρήσεις στο τοπικό πρωτάθλημα.

Δυο παιχνίδια που ξεχώρισαν για το αποτέλεσμά τους είναι του Πανερυθραϊκού που συνέτριψε τον Άγιο Δημήτριο με 6-0, ενώ στο Καματερό η τοπική ομάδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Εθνικό Αστέρα, τον οποίο φιλοδώρησε με 4-0.

Επίσης, σπουδαία αναμέτρηση είχαμε και ανάμεσα στην Αγία Ελεούσα και τα Σούρμενα, στην οποία οι δυο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα ολοκληρώνοντας το παιχνίδι ισόπαλο 3-3. Τα γκολ των Σουρμένων οι Χατζηγεωργίου (60' και 88') και Μπουγιούκος (63' με πέναλτι).

Άλλος ένας αγώνας που είχε μεγάλη συγκομιδή τερμάτων ήταν του Θρίαμβου Αθηνών με το Παλαιό Φάληρο, στο οποίο δεν είχαμε νικητή, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 2-2.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις μπορεί να μην είχαν τα μεγάλα σκορ, όμως ξεχώρισαν τα παιχνίδια του Περιστερίου που επικράτησε 1-0 μέσα στο Χαϊδάρι επί της τοπικής ομάδας, του Ολυμπιακού Λιοσίων που επιβλήθηκε 1-0 της πρωταθλήτριας ΑΕ Ηρακλείου.

Τέλος ο Φωστήρας Ηλιούπολης έχασε 1-0 από τον Ήφαιστο Περιστερίου και η Ηλιούπολη με γκολ του Κάππου (35') και του Ζουμπουνέλη (80') νίκησε 2-1 το Χαλάνδρι.

Μετά την 27η αγωνιστική η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:


Πηγή: www.onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου