Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Καλλιθέα: Προβολή της ταινίας "Σίσσυ, η κλεμμένη αυτοκράτειρα", την Κυριακή 29 Μαρτίου

Η ταινία "Σίσσυ, η κλεμμένη αυτοκράτειρα" θα προβληθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 8.00μμ στον κινηματογράφο "Καλυψώ" στην Καλλιθέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

του Μάικλ Χέρμπιγκ

Υπόθεση:

Η Σίσσυ και ο αυτοκράτορας Φραντς είναι ένα τολμηρό ζευγάρι σ’ έναν αστραφτερό κόσμο. Έναν κόσμο απόλυτης πληρότητας και τόσο αρμονικό, που για κάποιους από μας θα ήταν ακόμα και... άβολος. Όλα είναι... τέλεια. Έχουν τόσα λεφτά, που θα μπορούσαν να τα καίνε στο τζάκι, και τόσες τρούφες σοκολάτας, που θα μπορούσαν να παίζουν γκολφ!

Ενίοτε έχουν και λίγη διακυβέρνηση και κάποιες επίσημες εκπροσωπήσεις να κάνουν, αλλά κι αυτές οι δουλίτσες είναι μια χαρά στον κόσμο του Φραντς και της Σίσσυ. Όλα είναι ανέφελα στον γαλάζιο ουρανό του ροζ κόσμου τους, μέχρι την ημέρα που απάγεται η αυτοκράτειρα Σίσσυ.

Χωρίς καθυστέρηση και χωρίς κανένα ίχνος να τον οδηγήσει, ο ατρόμητος Φραντς, με τη συνοδεία του αρχιστράτηγού του και της αυτοκρατορικότατης μητέρας του, ξεκινά να βρει και να κατατροπώσει τους απαγωγείς της καλής του. Ευτυχώς, βρίσκει ένα σκισμένο σημείωμα, το οποίο κατάφερε να αφήσει η Σίσσυ. Ενώνει τα κομματάκια, αλλά, προς μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξή του, το περιεχόμενο του παζλ-μηνύματος της καλής του, είναι ένα σοκ!

Ο Φραντς δεν πτοείται, και αντιδρά όπως κάθε σωστός αυτοκράτωρ: τα παίρνει στο κρανίο! Οπότε, ένα άγριο και παθιασμένο κυνηγητό ξεκινά, χωρίς έλεος, σε κάθε γωνιά της αυτοκρατορίας, ακόμα και έξω από τα σύνορά της. Ένα κρεσέντο δράσης με συνεχείς ανατροπές, μέχρι το τρελό, απρόβλεπτο, αφύσικο φινάλε.

Πηγή & περισσότερα: www.myfilm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου