Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Κακή εμφάνιση και υποβιβασμός για τον Φωστήρα

Δεν τα κατάφερε η ιστορική ομάδα του Ταύρου και όπως όλα δείχνουν η σεζόν 2015-16 θα την βρει στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Φωστήρας ηττήθηκε από την Καλλιθέα με 1-4 και εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες μαθηματικές ελπίδες για είσοδο της ομάδας του Φωστήρα στα play-out. Το παιχνίδι της 24η αγωνιστικής ήταν ένας τελικός και δυστυχώς η ομάδα του Φωστήρα δεν έδειξε να το έχει καταλάβει. Η Καλλιθέα δεν χαρίστηκε και το τελικό 1-4 είναι γεγονός.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι παίχτες του Φωστήρα φάνηκαν να μην πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Η Καλλιθέα έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 4’ αλλά η κεφαλιά του Πίκολο έφυγε λίγο έξω. Η προειδοποίηση έγινε αλλά το μήνυμα δεν το είχαν λάβει οι παίχτες του Φωστήρα και στο 9’ μετά από κόντρα επίθεση των φιλοξενούμενων ο Φράγκος θα ανοίξει το σκορ για το 0-1.


Η Καλλιθέα συνέχισε να επιτίθεται και στο 26’ ο Φωστήρας θα δεχτεί κι άλλο τέρμα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπέλη. Η μοναδική καλή φάση που έβγαλαν οι παίχτες του Γούτη ήταν όταν ο Σμυρλής έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε σέντρα στον Γκασέσα που ήταν ολομόναχος και εκείνος με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μοσχονά για το 1-2 στο 33’. Η μείωση του σκορ δεν κράτησε πολύ και στο 36’ ο Μπέλης, όντας αμαρκάριστος, θα πιάσει ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκέκα και το σκορ θα γίνει 1-3, δυσκολεύοντας κατά πολύ το έργο της ομάδας του Φωστήρα.

Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε με την Καλλιθέα να αυξάνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 53’, ο Μπέλης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Ντουρμισάι κι αυτός με σουτ στην κλειστή γωνία του Γκέκα έκανε το 1-4. Από εκεί και πέρα ουσιαστικά τελείωσαν όλα για τον “Φονέα” που ανήμπορος να αντιδράσει δεν απέφυγε την ήττα και συνάμα τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία.


Η επόμενη μέρα παραμένει δύσκολη για την ιστορική ομάδα του Ταύρου!


Απομένουν δύο παιχνίδια για τη συνέχεια, αυτό με τον Άλιμο εκτός έδρας και το τελευταίο εντός για τη φετινή χρονιά στη Football League με τον Παναιγιάλειο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Αχείμαστος, Γρομητσάρης, Ζυγογιάννης, Μήτκας, Μπελέρης (55’ Υμεράι), Βλασόπουλος, Σιώπης (46’ Ράμα), Μπουστόγιαννης, Σμυρλής (67’ Μπαστάνης), Γκατσέσα.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Μοσχονάς, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Κατσικογιάννης (71’ Αριανούτσος), Τεγούσης, Μπέλης, Φράγκος (84’ Τσίπρας), Μιχαλόπουλος, Ντουρμισάι

Πηγή: my-mosxato.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου