Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Μ.Κ.Ι.Ε.: Φάρμακα που αγοράστηκαν από τους φίλους μας στο Αμβούργο

Μόλις χθες ενημερώσαμε για εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλες για την στήριξη των ασθενών μας, διαβάστε περισσότερα εδώ http://www.mkiellinikou.org/blog/2015/03/02/brussels/

Χθες το βράδυ η βασική διοργανώτρια της εκδήλωσης, η κα. Birgit Urban, επισκέφτηκε το ιατρείο μας και μας παρέδωσε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που αγοράστηκαν με τα χρήματα που μαζεύτηκαν από φίλους του ιατρείου μας στο Αμβούργο της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. 

Η χαρά μας είναι διπλή, διότι όχι μόνο καλύψαμε βασικές ανάγκες που έχουμε σε φάρμακα, αλλά και γιατί μέσω της εκδήλωσης αυτής ενημερώθηκαν δεκάδες ξένοι πολίτες που δεν γνώριζαν σχεδόν καθόλου για τα όσα βιώνει ο Ελληνικός λαός.



Η κα. Birgit Urban τόνισε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν στις Βρυξέλες και ότι θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε όχι μόνο να μαζευτούν χρήματα για να αγοραστούν φάρμακα, αλλά και να ενημερωθούν οι πολίτες στις Βρυξέλες για τις απάνθρωπες πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, και οι οποίες έχουν εξαθλιώσει μεγάλη μερίδα του λαού.


Εμείς την ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειες της αλλά και τις προσπάθειες των φίλων μας στο Αμβούργο, και υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε, εδώ και πάνω από 3 χρόνια.






Πηγή: www.mkiellinikou.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου