Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κορτζίδης & Βαζαίος καταγγέλλουν αλλοίωση της απόφασης του Δ.Σ. Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με κοινή επιστολή που κατέθεσαν στις 9 Μαρτίου, ο Χρήστος Κορτζίδης, ο Ευάγγελος Βαζαίος και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεών τους, καταλογίζουν στη διοίκηση
Κωνσταντάτου τη διάπραξη σοβαρότατων αυθαιρεσιών σχετικά με την υπόθεση Χαραμουντάνη και ζητούν την άρση τους.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Προς Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης                                   Αργυρούπολη  9/3/2015
Πρόεδρο ΔΣ
Αντιδήμαρχο, Ξηνταβελώνη Πέτρο
Κοινοποίηση: Δημοτικούς συμβούλους


Σχετικά με την υπόθεση Χαραμουντάνη έχετε διαπράξει σοβαρότατες αυθαιρεσίες.
1. Έχετε αλλοιώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Άλλο γράφουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της 19ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8/10/2014 και άλλο γράφει το απόσπασμα της 316 απόφασης που έχετε συντάξει.
Ενώ στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά αναφέρεται η μεταφορά του τεχνικού γραφείου του κ. Χαραμουντάνη από το κατάστημα Β3 στο κατάστημα Α3 ή στο κατάστημα Ι2, στο απόσπασμα της απόφασης προσθέσατε αυθαίρετα και το κατάστημα Ι7.
2. Ενώ η απόφαση του ΔΣ αναφέρεται στη μεταφορά του τεχνικού γραφείου του κ.  Χαραμουντάνη, εσείς του παραχωρήσατε κατάστημα στο οποίο έχει εγκαταστήσει άλλη εταιρεία του και όχι το τεχνικό του γραφείο.
3. Του παραχωρήσατε το κατάστημα Ι7 στο ισόγειο του κτηρίου εμβαδού 316 τμ (μαζί με το πατάρι) με το ίδιο ενοίκιο, δηλαδή 240,97 ευρώ που πλήρωνε για το κατάστημα Β3 στο 2ο όροφο εμβαδού 46,90 τμ.


Κατόπιν όλων αυτών, σας καλούμε να άρετε ΑΜΕΣΩΣ τις παραπάνω αυθαιρεσίες που προσβάλλουν το ΔΣ και θίγουν το συμφέρον του δήμου

Την επιστολή υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χρήστος Κορτζίδης, Ευάγγελος Βαζαίος, Αντώνης Αλεξόπουλος, Βασίλης Μπούκας, Χρήστος Βλάχος, Τάκης Κοροβέσης, Τότα Κωνσταντινίδου, Γιάννης Μαραγκός, Βασίλης Βάσσιος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Νίκος Σπυρόπουλος.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Διαβάστε τη σχετική αρθρογραφία:

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου