Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πασχαλινό Bazaar του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar που οργάνωσαν την Κυριακή 29 Μαρτίου, οι φίλοι και οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Πλήθος πολιτών, μαζί με τα παιδιά τους, επισκέφτηκαν από νωρίς το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού και αγόρασαν χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα, καλλυντικά, γλυκά, σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες, αλλά και πολλά άλλα είδη, όπως βιβλία, CD, DVD, μικροαντικείμενα κλπ.

Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη αλλά και πασχαλιάτικη παιδική γιορτή, που συνδύασε ψυχαγωγία και δημιουργία.

Υπήρχε κυλικείο για καφέ και αναψυκτικό, με νηστίσιμους μεζέδες, “salad bar” αλλά και ένα εκπληκτικό BBQ, με ποικιλία ψητών στα κάρβουνα, όπου οι επισκέπτες μας το “τίμησαν” δεόντως.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και τους εθελοντές μας που οργάνωσαν αυτή την καταπληκτική εκδήλωση. Όπως και πολύ θερμά ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας βοηθήσαν, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους ασθενείς μας.

Τα δύο bazaar που οργανώνουν κάθε χρόνο οι φίλοι και οι εθελοντές μας, αποτελούν την μοναδική πηγή χρηματοδότησης του ιατρείου και χωρίς αυτή την βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε πάνω από 1,500 περιστατικά τον μήνα.

Ακολουθούν φωτογραφίες:











Πηγή: www.mkiellinikou.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου