Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ανοιχτή Συνέλευση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, την Κυριακή 26 Απριλίου

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση, την Κυριακή 26 Απριλίου στις 10.30πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, ΒΟΥΛΑ).

Η συνέλευση είναι ανοιχτή και καλούνται τα μέλη και οι πολίτες να συμμετέχουν στην διεύρυνση και στήριξη του αυτοδιοικητικού έργου της Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β. μέσα και έξω από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στα Κοινοτικά Συμβούλια, με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των χρόνιων και δομικών θεμάτων που ταλαιπωρούν τους Δημότες και τον Δήμο.


Τα προτεινόμενα θέματα που θα συζητηθούν:


1.- Ανάδειξη και ψήφιση μελών για διαχείριση ταμείου - οικονομικός απολογισμός. 
2.- Καθορισμός ανάδειξη και ψήφιση μελών για Θεματικές Ομάδες Εργασίας της Κίνησης.
3.- Ενημέρωση - απολογισμός για το πρώτο οκτάμηνο της Δημοτικής παρουσίας της Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β..
4.- Προγραμματισμός δουλειάς της κίνησης μας ενόψει των μεγάλων θεμάτων που ήδη επεξεργαζόμαστε και αφορούν τη προσπάθεια για μια νέα πορεία με διαφορετική προοπτική, για ένα Δήμο κοντά στους πολίτες, με σεβασμό στον άνθρωπο και προστασία στο συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το περιβάλλον. 
Ενδεικτικά: Παραλίες - ορεινοί όγκοι - απορρίμματα (συλλογή - διαχείριση) - νέος «Καλλικράτης» (προτάσεις στη νέα ηγεσία για το νέο θεσμικό πλαίσιο και χωροταξία της αυτοδιοίκησης) - συμμετοχή του πολίτη στα θέματα της Δήμου και την επίλυσή τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου