Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΑΕΚ - ΑΟΤ Αλίμου 3-0 (video) - Πέτρος Δημητρίου: «Ο Άλιμος έπεσε με αξιοπρέπεια»

Ολοκληρώθηκε η… αγγαρεία της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια της Football League επικρατώντας 3-0 του Αλίμου με τον Κρισάντους να πετυχαίνει τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ελάχιστο ήταν το ενδιαφέρον για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Football League όπου η ΑΕΚ υποδεχόταν τον ΑΟΤ Αλίμου. Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τη νίκη για να διατηρήσουν στη χειρότερη περίπτωση τη διαφορά από τους αντιπάλους της για τα play-off.

Έτσι χωρίς να εντυπωσιάσει, έφτασε σε ακόμα μία νίκη επικρατώντας 3-0 του Αλίμου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και έκλεισε θετικά την κανονική διάρκεια. Πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν ο Κρισάντους που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ και… καθάρισε για την ομάδα του.

Από το ξεκίνημα ο «δικέφαλος» είχε την κατοχή και πίεσε την αντίπαλό του για να φτάσει σε ένα γρήγορο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 10’ όταν ο Πεταυράκης έκανε την κάθετη πάσα στον Μπαρμπόσα και αυτός έβγαλε σε κενή εστία τον Κρισάντους που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι σημαντικό με την ΑΕΚ να χάνει μικροευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Άλιμο ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις φάσεις για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε και στο δεύτερο τέρμα που… καθάρισε το παιχνίδι. Ο Πλατέλλας έκανε ωραία ενέργεια και με σέντρα στον Κρισάντους ο Νιγηριανός με κεφαλιά - ψαράκι έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας για τις δύο ομάδες που είχαν αποδεχτεί τη μοίρα τους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Ζόριτς που με ωραίο πλασέ έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.


Δημητρίου: «Πέσαμε με αξιοπρέπεια»

Με αξιοπρέπεια αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League ο Άλιμος σύμφωνα με τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας, Πέτρος Δημητρίου στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ επειδή τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και την καλή δουλειά που κάνει ο κ. Δέλλας. Η ΑΕΚ ήταν δύο σκάλες καλύτερη απ' όλους. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πέρυσι και φέτος είναι περαστική απ' αυτές τις κατηγορίες.

»Εμείς προσπαθήσαμε, παλέψαμε, μας έλειψαν δύο πόντοι να παίξουμε στα πλέι αουτ. Αυτοί οι δύο πόντοι δηλαδή που χάσαμε από τον Πανηλειακό, που πήραν οι άλλοι στα χαρτιά. Σήμερα, παρότι δεχθήκαμε το γκολ πολύ νωρίς, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες στην επανάληψη, ο τραυματισμός όμως του τερματοφύλακα μας δημιούργησε μία έξτρα αλλαγή απ' αυτές που περιμέναμε. Η ομάδα θα ξαναβρεθεί στην κατηγορία. Το αξίζει. Είναι λυπηρό που δεν μπορέσαμε να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά κάναμε μία προσπάθεια. Τελειώσαμε αξιοπρεπέστατα».

Πηγή:  www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου