Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Μην αντιστέκεσαι, απόλαυσέ το!

Πλήρωσαν βέβαια κάτι παραπάνω (μόνο 27.000 € πρόστιμο) αλλά οι Πόντιοι του Ελληνικού απέκτησαν 5μερη χρήση του Πολιτιστικού Κέντρου από το οποίο εκδιώχθηκαν κακήν κακώς.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί επιτυχία το γεγονός ότι το Πολιτιστικό Κέντρο άνοιξε μετά από 3 (;) χρόνια χάρη στη μεσολάβησή του στην Ελληνικό ΑΕ. Το Πολιτιστικό Κέντρο, να σημειώσουμε ότι δεν έμεινε τρία χρόνια κλειστό. Αν κοίταγε λίγο τα προγράμματα του συλλόγου  θα έβλεπε ότι χρησιμοποιήθηκε έως και το 2013 για τις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων.

Όσο και να χρυσώνεται το χάπι, η γεύση του είναι θεόπικρη. Οι Πόντιοι μετατράπηκαν σε φιλοξενούμενους γιατί μια κυβέρνηση που πια δεν κυβερνά, στο όνομα μνημονιακών υποχρεώσεων που ο ελληνικός λαός καταδίκασε απερίφραστα στις εκλογές, θέλησε να χαρίσει το Ελληνικό στην Lamda Development.

Αυτή η κυβέρνηση όσο ήταν δήμαρχος ο Χρήστος Κορτζίδης, εκβίαζε και απειλούσε με χρηματικά πρόστιμα. Σήμερα, ένα απομεινάρι της που φέρει την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ κάνει «παιχνίδι» με επιλεκτικές παραχωρήσεις με απώτερο στόχο τον καθαγιασμό του επενδυτή.

Πριν έδιναν κλωτσιές. Σήμερα δίνουν ολιγοήμερα παραχωρητήρια.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου