Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου της Καλλιθέας

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον ο οδηγός που τα ξημερώματα της 22 Φεβρουαρίου τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αβοήθητο στο
οδόστρωμα τον Αλέξανδρο Γαβριηλίδη.

Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, κάτοικο νοτίων προαστίων, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας παρουσιάστηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας και παραδόθηκε ομολογώντας την απαράδεκτη πράξη του. Ο δράστης πήρε προθεσμία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως προέκυψε, το όχημα μάρκας Suzuki Jimny (πέρλα μεταλλικό) που οδηγούσε τη μοιραία νύχτα, με το οποίο εμβόλισε την μηχανή του Αλέξανδρου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, είναι δηλωμένο στο όνομα του πατέρα του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν γνώριζε και αυτός για το τραγικό δυστύχημα.


Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, μετά από δύο ολόκληρους μήνες συστηματικών και αδιάκοπων ερευνών.

Μέχρι και e-mail στην κατασκευάστρια εταιρία στην Ιαπωνία έστειλαν προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον τύπο του οχήματος.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης ιδιοκτητών αυτοκινήτων του συγκεκριμένου μοντέλου και χρώματος, τον κάλεσαν για κατάθεση, όμως εκείνος δεν παρουσιάστηκε στο τμήμα ως όφειλε.

Μετά από μια εβδομάδα, αποφάσισε τελικά να εμφανιστεί από μόνος του ενώπιον των αστυνομικών αρχών, και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον άτυχο 32χρονο.


Πηγή: www.notiosxtypos.gr

Διαβάστε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου