Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Νέα Σμύρνη: Και οι ενήλικες παίζουν βόλεϊ στις Ακαδημίες του Πανιωνίου ΓΣΣ

γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις βόλεϊ του Πανιωνίου προπονείται το τμήμα ενηλίκων ερασιτεχνών της ομάδας του Πανιωνίου ΓΣΣ.

Το βόλεϊ φυσικά απευθύνεται και στις ηλικίες των ενηλίκων, όπως τόνισε στην κάμερα του διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ο Γιάννης Στυλιανού, προπονητής της ομάδας:

«Το τμήμα στηρίχτηκε σε ανθρώπους που γνώρισαν το βόλεϊ σε ηλικία άνω των τριάντα, οι οποίοι είναι φίλοι της ομάδας ή/και γονείς παιδιών που αγωνίστηκαν στην ομάδα του Πανιωνίου ΓΣΣ». Η ομάδα που προπονεί είναι μικτή, ενώ συμμετέχουν 22 παίκτες, οι οποίοι εναλλάσσονται.

Ο Βύρωνας Κοντόπουλος, αθλητής της ομάδας των ενηλίκων ερασιτεχνών και γονέας αθλητή που αθλείται στον Πανιώνιο, δήλωσε ικανοποιημένος για την τριετή συμμετοχή του στην ομάδα ενηλίκων, ενώ ευχαρίστησε και το Σύλλογο του Πανιωνίου για την υποστήριξή του σε αυτήν την προσπάθεια.

Η Γιάννα Μπάτσου, παίκτρια της ομάδας, δήλωσε πως το τμήμα αυτό της έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το βόλεϊ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς είχε ασχοληθεί με το άθλημα σε νεαρή ηλικία. Μίλησε επίσης για την εμπειρία της από τις διοργανώσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει με την ερασιτεχνική ομάδα ενηλίκων του Πανιωνίου ΓΣΣ.


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου