Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ελληνικό-Αργυρούπολη: τα μετ-εγκαίνια των πιστοποιημένων της 129ΠΥ



Πιστοποιημένη τραμπάλα
μιας μόνο εβδομάδας
στο "νέο πρότυπο πάρκο"...
της Κυριακής χαρά
και της Δευτέρας λύπη...
(
από το facebook)
Οι πιτσιρικάδες πραγματοποίησαν τα δικά τους μετ-εγκαίνια στα πιστοποιημένα όργανα, της πιστοποιημένης παιδικής χαράς, στο πιστοποιημένο πλέον οικογενειακό Πάρκο της 129ΠΥ χωρίς ΜΜΕ, Πλούταρχο και λοιπές παράτες...

Αναρωτιέμαι πότε θα γίνουν τα εγκαίνια αντικατάστασης των πιστοποιημένων οργάνων...

Επίσης αναρωτιέμαι αν σε κάθε όργανο χωριστά θα τοποθετηθούν ταμπελάκια του στυλ "αντικατάσταση επί δημαρχίας τάδε"...

Πάντως οι πληροφορίες ότι δεν θα παρευρεθεί ο Πλούταρχος, αλλά η Πάολα και ο Παντελίδης που μπορούν να μαζέψουν πάνω από 3000 κόσμο, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Επίσης ελέγχεται αν θα στείλουν συνεργεία τα μεγάλα κανάλια, γιατί οι καναλάρχες μαζεύουν λεφτά για να πληρώσουν αυτά που δεν πλήρωναν μέχρι τώρα για τις συχνότητες.

Έγινε πρόταση στον Λάτση να δώσει χορηγίες στα κανάλια -τώρα που εξοικονόμησε δαπάνες έξι μισθοδοσιών από τα ΕΛΠΕ- αλλά δεν το βλέπω γιατί είναι τσιγκούνης.


Αβάσιμες είναι και οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι στις χορηγίες αντικατάστασης των οργάνων θα συμμετάσχει και πάλι ο προμηθευτής που πήρε τη δουλειά των 36.900€ με μία και μοναδική προσφορά και με μηδενική έκπτωση.

Δεν ακούσαμε ακόμα κάτι περί βανδαλισμών και ανησυχούμε μήπως η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου χάσει την ιδεολογική της ταυτότητα.

Τέλος δεν ακούσαμε ούτε ότι πήγε ο Κορτζίδης και έκανε ντραμπάλα... Προφανώς γνωρίζουν ότι έχει άλλοθι, γιατί όλη την εβδομάδα ξεκόλλαγε τα αυτοκόλλητα από τους κάδους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου