Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Η ταινία «η κακή εκπαίδευση» στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 9.00μμ

Η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «η κακή εκπαίδευση - La Mala Educacion» θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 9.00 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθέτης: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπενράλ, Φέλε Μαρτίνεθ, Χαβιέ Καμάρα, Ντάνιελ Χιμένες Κάτσο

Υπόθεση:


"Η κακή εκπαίδευση", του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση νεαρών από ιερείς καθολικού σχολείου. Η ταινία, που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, καταπιάνεται με το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών αγοριών από ιερείς καθολικού σχολείου στη Μαδρίτη της δεκαετίας του 60. Ο Αλμοδόβαρ τοποθετεί την ταινία του σε δυο εποχές, τη δεκαετία του 60 και του 80 όταν τα δυο αγόρια συναντιούνται ξανά, ύστερα από μια δεκαπενταετία.
                 


"Η ταινία μου δεν είναι ενάντια στον κλήρο ή την καθολική εκκλησία", είπε ο Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την πρωινή δημοσιογραφική προβολή της ταινίας του "Ηη κακή εκπαίδευση", με την οποία έκανε επίσημη έναρξη το 57ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Κανών.

Η ταινία αποτελείται στην πραγματικότητα από τρεις ιστορίες, η μια απ αυτές είναι μια ιστορία μέσα σε ταινία που γυρίζει ο ένας από τους πρωταγωνιστές που έχει γίνει σκηνοθέτης, ιστορίες που ο Αλμοδόβαρ "δένει" μαζί με ξεχωριστή μαεστρία, συνδυάζοντας θέματα όπως της ομοφυλοφιλίας και των ναρκωτικών, με στοιχεία από διάφορα κινηματογραφικά είδη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου