Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Την "ώρα του Πρωθυπουργού" επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε 2 ερωτήσεις για παιδεία & διαπλοκή (video)

Επανήλθε η "Ώρα του Πρωθυπουργού" στη Βουλή. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απάντησε σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις:
  • του επικεφαλής της ΚΟ του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και
  • του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νικόλαου Νικολόπουλου.
Απαντώντας ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση του Σ. Θεοδωράκη τόνισε ότι «δεν είναι όραμά μας η δημόσια διοίκηση να ορίζεται από το κομματικό κράτος και εκεί θα κριθούμε, αλλά αφήστε μας να κριθούμε».


«Ανοίγετε κ. Θεοδωράκη ένα θέμα για τους περιφερειακούς διευθυντές και αναφερθήκατε κάποια στιγμή στον βουλευτή σας κ. Χάρη Θεοχάρη και πρώην Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. «Ο κ. Θεοχάρης ως γενικός γραμματέας των δημοσίων εσόδων έπαιρνε τα emails των κομματικών στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης για να διορίζει εφοριακούς».

«Δεν μιλάτε για αυτό; Αφήστε μας να κριθούμε δεν έχει αλλάξει ούτε ένας διοικητής νοσοκομείου δεν έχει αλλάξει ένας διευθυντής, ούτε ΕΛΣΤΑΤ, ούτε του ΤΧΣ. Δεν μπορείτε  να μας λέτε εμάς για κομματικό κράτος», είπε ο πρωθυπουργός.


Θα πολεμήσουμε την διαπλοκή μέχρι τέλους

Όταν ανοίγεις μία κόντρα, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να φτάσεις μέχρι τέλους. Εάν δεν έχεις αυτή την πρόθεση ή την δύναμη, μην το κάνεις, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας απαντώντας στη ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου.

Εμείς λοιπόν ξεκινάμε τον πόλεμο και λέμε ξεκάθαρα: Θα πάμε μέχρι τέλους. Ανεξαρτήτως εκβιασμών, ισχύος των αντιπάλων και πολεμικής. Το αμαρτωλό τρίγωνο Πολιτικής - Τραπεζών - Καναλαρχών θα γκρεμιστεί.


«Πρωταρχικό μέλημα της κυβέρνησης, η ρύθμιση, για πρώτη φορά μετά το 1989, του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου και το τέλος της «κατάληψης» στις δημόσιες συχνότητες από συγκεκριμένα συμφέροντα».

Ο Αλ. Τσίπρας προανήγγειλε διαφανή και αδιάβλητο διαγωνισμό για τις συχνότητες και επανέλαβε ότι τα τέλη για τις συχνότητες που ορίζει ο νόμος, και δεν έχουν εισπραχθεί, θα εισπραχθούν.


Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου