Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ηλιούπολη: Έναρξη του Δημοτικού Κινηματογράφου "Μελίνα Μερκούρη", την Τετάρτη 27 Μαϊου στις 9.00μμ - το πρόγραμμα

Την Τετάρτη, 27 Μαΐου στις 9.00μμ, αρχίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη», με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες ταινίες, τόσο από αυτές που προβλήθηκαν κατά τη χειμερινή σεζόν όσο και πρώτης προβολής, με χαμηλό εισιτήριο για όλους.

Με αφορμή την έναρξη του Κινηματογράφου, θα τιμηθούν οι δύο ηλιουπολίτες καλλιτέχνες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Σίσκος και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας του Γούντι Άλεν «Μαγεία στο Σεληνόφως», με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φερθ και την Έμμα Στόουν.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Στάνλεϊ Κρόφορντ, ο πιο διάσημος μάγος της εποχής του, είναι ένας ψηλομύτης, ψωνισμένος, γκρινιάρης και αλαζονικός Άγγλος που απεχθάνεται τους απατεώνες πνευματιστές και τα ψεύτικα μέντιουμ. Από την πρώτη του κιόλας συνάντηση με τη Σόφι, μία νεαρή γοητευτική μέντιουμ, ο Στάνλεϊ την απορρίπτει ως μια ασήμαντη νεαρή απατεώνισσα. Προς μεγάλη του έκπληξη όμως, η νεαρή μάντισσα θα τον φέρει γρήγορα σε δύσκολη θέση …


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.

Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά, έφηβους και ευρύτερα για όλη την οικογένεια, στην Α΄ προβολή.

Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης 
(το πρόγραμμα θερινών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης εδώ).

Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο.

Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές του καλοκαιριού.


Τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί η ταινία «ΧΟΜΠΙΤ: η μάχη των πέντε στρατών», με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.

Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που πλήττει τον τόπο μας, φροντίσαμε να διατηρήσουμε και φέτος ιδιαίτερα χαμηλές τις τιμές των εισιτηρίων, ούτως ώστε όλοι οι δημότες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προβολές του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν: 5 € γενική είσοδος και 3 € για παιδιά και νέους έως 18 ετών, πολύτεκνους (προσκομίζεται κάρτα πολυτεκνίας), φοιτητές- σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και άλλων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού (προσκομίζεται φοιτητική ταυτότητα), άνεργους (προσκομίζεται κάρτα ανεργίας), στρατιώτες (προσκομίζεται στρατιωτική ταυτότητα) και κατόχους πράσινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης.

Για άτομα άνω των 60 ετών (προσκομίζεται αστυνομική ταυτότητα), άτομα με αναπηρία άνω των 67% (προσκομίζεται κάρτα ή πιστοποιητικό Α.Μ.Ε.Α.) και κατόχους κόκκινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου, στο τηλ. 210 9937870.

Πηγή: www.ilioupolisonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου