Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Έγκλημα στη Βάρη: 43χρονη δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου

Με δύο θανάσιμες μαχαιριές δολοφόνησε την 43χρονη σύντροφό του από την Βουλγαρία 37χρονος έξω από το σπίτι της μητέρας της το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, πρόκειται για έγκλημα πάθους,  που είχε
ως αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο η 43χρονη γυναίκα κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου.

Δράστης ο 37 ετών σύντροφός της, ο οποίος είναι ομοεθνής της και σύμφωνα με μαρτυρίες την ζήλευε παθολογικά.
 
Οι καβγάδες και οι διαπληκτρισμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συνεχείς, όπως προκύπτει από μαρτυρίες γειτόνων και κοντινών προσώπων της 43χρονης και του 37χρονου.

Η γυναίκα από την Βουλγαρία συζούσε με τον δράστη στην οδό Λυσσάνδρου, στην Βάρη.

Δύο ημέρες πριν το έγκλημα, η γυναίκα εμφανίστηκε στο ΑΤ Βάρης και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Από τότε έφυγε από το σπίτι και έμενε μαζί με την μητέρα της, την αδελφή της και το γαμπρό της στην οδό Αθανασίου Διάκου.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 37χρονος πήγε στο συγκεκριμένο σπίτι όντας μεθυσμένος -κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsIT συνέβαινε σχεδόν καθημερινά- και της ζήτησε να βγει από το σπίτι για να μιλήσουν.

Η κουβέντα όμως “άναψε”, ο 37χρονος την πήρε στο κυνήγι και στην συνέχεια την έσφαξε με δύο μαχαιριές. Μία στο λαιμό, στο ύψος της καρωτίδας και μία στον θώρακα κοντά στην καρδιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Κατά την διάρκεια του περιστατικού, μάλιστα, η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε σε βοήθεια. Λίγο αργότερα έφτασε περιπολικό, με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες και τελικά να τον προσαγάγουν λίγο πιο μακριά από το σπίτι.

Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου