Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Με επιτυχία έγινε η πορεία του "συμπράττω" στην Αργυρούπολη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/5 με επιτυχία η δράση του Συλλόγου ΑΜΕΑ «συμπράττω» με κύριο σκοπό την ενημέρωση του πληθυσμού για τα δικαιώματα και τις ανάγκες προσβασιμότητας, στα πλαίσια της ισονομίας και της ισότητας των εμποδιζόμενων ατόμων.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε η έλλειψη σεβασμού προς όλους όσοι προσπαθούν να κινηθούν ελεύθερα στην πόλη και κυρίως των ανθρώπων με επιπρόσθετες δυσκολίες. Δεκάδες αυτοκίνητα εμπόδιζαν παρανόμως την ελεύθερη διέλευση των πεζών.

Σημειώθηκε επιπλέον και ένα περιστατικό με έναν νεαρό, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα και του οποίου η άσχημη συμπεριφορά προκάλεσε την σύλληψή του από τα όργανα της τάξης.


Παρόντες στη δράση ήταν η πρόεδρος του ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ Αθηνά Ταγκούλη, τα μέλη του ΔΣ Καραμπάγια, Κοκονέζη, Κανελίδης, Κυπριανού, εκπρόσωποι του Ποδηλατικού Συλλόγου ΠΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Μιχάλη Τζώρτζη, εκπρόσωποι του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ, της ΑΜΥΜΩΝΗΣ, ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης,

εκπρόσωποι της διοίκησης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο πόλης Λάζαρο Τογρίδη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος Ζωή Ράικου.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου