Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Περιφέρεια Αττικής: Να σταματήσουν οι ψευτοαπειλές σε βάρος της Ρένας Δούρου

Αυστηρή προειδοποίηση προς τον φερόμενο να εμπλέκεται σε κακοδιαχείριση προγραμμάτων απασχόλησης ΤΟΠΣΑ, απευθύνουν κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής.

Τις καταγγελίες κατά του πρώην περιφερειακού συμβούλου του Σγουρού και συμβούλου σε υπουργείο της κυβέρνησης Παπαδήμου, έκανε το ΠΑΚΟΕ προς την Περιφέρεια, τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και τον Υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

«Ας πάψει τα τηλεφωνήματα δεξιά κι αριστερά, με τις ψευτο-απειλές και τις τζάμπα μαγκιές, κι ας κοιτάξει να απαντήσει πειστικά στις σοβαρές κατηγορίες που του απευθύνονται δημόσια για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και οι οποίες είναι ήδη υπό έρευνα από όλους τους αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης και της Περιφέρειας.

»Και ας μην επιχειρεί να δικαιολογήσει τα όσα του καταμαρτυρούν στήνοντας ψευδολογίες για δημιουργία εντυπώσεων» τονίζουν.

«Βρίσκεται σε λάθος δρόμο. Γιατί η Ρένα Δούρου ουδέποτε εργάστηκε σε ΜΚΟ, ουδέποτε αμείφθηκε από ΜΚΟ, ουδέποτε ίδρυσε ΜΚΟ, ουδέποτε μετείχε σε όργανο αξιολόγησης ΜΚΟ ή άλλου είδους "συμπράξεων" ενόψει χρηματοδοτικού προγράμματος.

»Μετείχε, δημόσια, ανοικτά και αρθρογραφώντας, στο πρόγραμμα "Πράσινες Στέγες" του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ)» σημειώνουν.

«Αυτή ήταν τότε μία εθελοντική προσπάθεια νέων ανθρώπων διαφορετικών πολιτικών καταβολών για να γίνουν ανθρώπινες και πράσινες τσιμεντουπόλεις όπως η Αθήνα -μια διεθνής επιτυχημένη εμπειρία, η οποία δυστυχώς στην πατρίδα μας δεν ευοδώθηκε. Αν είχε υλοποιηθεί, όπως και τόσες άλλες παρεμφερείς πρωτοβουλίες, τότε τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά και η χώρα μας δεν θα βρισκόταν στο σημερινό αδιέξοδο» επισημαίνουν.

«Καλό λοιπόν είναι να το ξανασκεφθεί ο συγκεκριμένος και να αλλάξει ρότα όσο είναι καιρός γιατί διαφορετικά, πέρα από την όποια εξέλιξη θα έχουν οι σε βάρος του καταγγελίες, θα αναγκαστεί να δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη και για συκοφαντική δυσφήμιση» καταλήγουν πηγές της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου