Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους βάνδαλους κατά τον κ. Κωνσταντάτο...



Θέλει ο κ. Κωνσταντάτος να κρυφτεί, αλλά η... θλίψη δεν τον αφήνει.

Τόσο πολύ εθλίβη για τις φθορές που άγνωστοι
προκάλεσαν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, που δεν μπόρεσε να κρύψει τα χαρίσματά του και ως αστυνόμου Σαϊνη.

Όπως πάντα, πρόλαβε τους πάντες... και την ενδεχόμενη αστυνομική έρευνα.


Δεν γνωρίζει ονόματα ο κ. Κωνσταντάτος, αλλιώς θα τους έδινε στεγνά (εκτός αν γνωρίζει και δεν θέλει να εκθέσει την ΕΛ.ΑΣ.).

Γνωρίζει όμως ότι είναι οι ίδιοι με τους δράστες που για άλλες φθορές είχε γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.


(Παρένθεση: Μήπως ο κ. Κωνσταντάτος συνδέει τους δράστες και με τους μαθητές από την Αγία Παρασκευή που ο αντιδήμαρχός του κ. Κρητικός κατηγορεί ότι προκαλούν βανδαλισμούς στο λεωφορείο που τους μεταφέρει από και στο σχολείο και που απειλεί ότι θα κόψει τη μεταφορά;)

Άψογη λογική... τετράγωνη! Τόσο τετράγωνη, ώστε να δίνει βάσιμες ελπίδες στην επιστήμη ότι θα τετραγωνίσει και τον κύκλο.

Με τον ίδιο τρόπο που κατάφερε και πάλι να συνδέσει τον Κορτζίδη με αυτούς -που ο κ. Κωνσταντάτος γνωρίζει- οι οποίοι προκάλεσαν τις φθορές στο 5ο Δημοτικό.

Δεν περνάει βέβαια απαρατήρητη η πολιτική μετάλλαξη του κ. Κωνσταντάτου: Αυτή τη φορά δεν ζήτησε από τον Κορτζίδη να αποκαταστήσει τις ζημιές, όπως άλλοτε του είχε ζητήσει να αποκαταστήσει τους τοίχους.

Προφανώς επειδή γνωρίζει ότι τον κρίσιμο χρόνο που γίνονταν οι φθορές στο 5ο Δημοτικό, ο Κορτζίδης ξεκόλλαγε τα αυτοκόλλητα από τους κάδους και στη συνέχεια πήγε και έκανε ντραμπάλα σε πιστοποιημένο όργανο της 129ΠΥ.

Διαβάστε σχετικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου