Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Χρυσά τα κορίτσια της Εθνικής και του Ν.Ο.Βουλιαγμένης στη συγχρονισμένη


Τεράστια επιτυχία για την Εθνική μας ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Χααρλιμερμέερ της Ολλανδίας.

Την ομάδα αποτελούσαν οι:

Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη-Κομινέα, Αθανασία Τσόλα, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη.


Τα κορίτσια της Εθνικής κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στο highlight και το Χάλκινο μετάλλιο στο combo. Παράλληλα, έλαβαν πρώτη θέση στη γενική κατάταξη βαθμολογίας.

Οι αθλήτριες Μαρία Αλζιγκούζη και
Σοφία Μαλκογεώργου προέρχονται από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συνεχάρη με δήλωσή του την εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, κάτι που, όπως τόνισε, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά, η οποία γίνεται από τις αθλήτριες, τους προπονητές τους αλλά και την ομοσπονδία.

Η δήλωση του κ. Κοντονή:

Η παρουσία της εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που διεξήχθη στην Ολλανδία και η πρώτη θέση που κατέλαβε στη γενική κατάταξη της διοργάνωσης, μας γέμισε ιδιαίτερη χαρά. Η πολύ καλή παρουσία της εθνικής μας ομάδας η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο μεταλλίων, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις αθλήτριες, τους προπονητές τους αλλά και την ομοσπονδία. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή για τη διάκριση και εύχομαι ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου