Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Προσαγωγές αγροτών για συνθήματα κατά του Αντ. Σαμαρά στις Σέρρες (video)

Με συνθήματα διαμαρτυρίας υποδέχθηκαν αγρότες στο χωριό Πεθελινό των Σερρών, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ., Αντ. Σαμαρά για την πολιτική, που άσκησε αναφορικά με τις αλλαγές στις συντάξεις των αγροτών, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για «τα χημικά που τους πέταξε» όταν είχαν επισκεφτεί το σπίτι του στην Κηφισιά.

«Σαμαρά θυμήσου τα χημικά που μας έριξες στην Κηφισιά», «Σαμαρά ήρθες να δεις τα αντιπλημμυρικά που έκανες» φώναξε η ομάδα των αγροτών που διαμαρτυρήθηκε έντονα και για την καθυστέρηση των αποζημιώσεων από τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου το 2014.

Ο αστυνομικός διευθυντής διέταξε προσαγωγές δύο ατόμων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών. Μετά από παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, από ομάδα πολιτών και της βουλευτού Σερρών αφέθηκαν ελεύθεροι.


O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στο Πρωινό ΑΝΤ1 σημείωσε ότι δεν υπήρχε λόγος για τις προσαγωγές, καθώς δεν υπήρξε κανένα περιστατικό βίας εναντίον του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά ήταν μια διαμαρτυρία.

«Υπερβάλλοντα ζήλο» από τη πλευρά της αστυνομίας χαρακτήρισε το περιστατικό ο Γ. Μπαλάφας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.


Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου