Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Πρωθυπουργό τον Τσίπρα χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται ο Στ. Θεοδωράκης (video)

Οδηγίες προς ναυτιλομένους παρέδωσε ο ειδήμων της πολιτικής και «τεχνογνώστης» του συστήματος με τη γνωστή θητεία του τόσα χρόνια παραπλεύρως των ηγετικών και μιντιακών κλιμακίων της εξουσίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Στ. Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στη χθεσινή εκπομπή online, έδωσε διορία «στον πρωθυπουργό να καταλάβει τα λάθη του και να αλλάξει την κυβέρνησή του!».

Τάχθηκε υπέρ μιας συμφωνίας και μετά αλλαγή κυβέρνησης κατά προτίμηση χωρίς εκλογές (που ως γνωστό είναι κάτι, πολύ κακό και επιζήμιο για τη χώρα)!

«Αν δεν μπορεί να το κάνει, να πάει σε εκλογές τις οποίες όμως δεν θέλουμε, γιατί είμαστε στην αρχή της τουριστικής περιόδου!» είπε μεταξύ πολλών, πολλών άλλων καταλήγοντας στο αίτημα μιας «κυβέρνησης λογικής» ζητώντας από τον πρωθυπουργό να γίνει Παπαδήμος!

Να καθαιρέσουν οι βουλευτές την Πρόεδρο της Βουλής!


Τάχθηκε σαφώς υπέρ της μείωσης των επικουρικών συντάξεων και της διατήρησης της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, ενώ κατά τα άλλα επιτέθηκε σφόδρα στα στελέχη της κυβέρνησης κυρίως στην πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου και τον υπουργό Παιδείας και καθηγητή φιλοσοφίας, Αρ. Μπαλτά!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αποκάλυψε πως "οι βουλευτές μπορούν να καθαιρέσουν την Πρόεδρο της Βουλής". Ενοχλήθηκε με το βίντεο με τις θηριωδίες των ναζί γιατί όπως είπε «όλοι τις γνωρίζουμε» προφανώς θεωρεί ότι πρέπει να τις αποκρύπτουμε!

Χαρακτήρισε τέλος τον υπουργό Παιδείας Αρ. Μπαλτά, «σκοταδιστή» κατηγορώντας τον πως «γυρνά την Παιδεία 50 χρόνια πίσω» καθώς ο Στ. Θεοδωράκης θεωρεί ότι ο υπουργός Παιδείας «βάλλει κατά των μαθητών» όταν υπερασπίζεται ότι όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια εφόδια και ισάξιες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, αντί να συντάσσεται με την καθεστηκυία θεωρία της «αριστείας» που τους διαχωρίζει με βάση τον εύκολο, αλλά καθ' όλα αυθαίρετο διαχωρισμό, σε έξυπνους και βλάκες, ταλαντούχους και ατάλαντους, ικανούς και άχρηστους.



Πηγή: www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου