Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η παραλία του Αγίου Νικολάου Καβουρίου δεν είναι ιδιωτική περιουσία κανενός ! - Κινητοποίηση την Τετάρτη 10 Ιουνίου

Σε ποιόν ανήκει τελικά η παραλία του Αγίου Νικολάου στο Καβούρι;

Υπάρχει ιδιώτης «ιδιοκτήτης» που πουλάει «οικόπεδα στο κύμα»;

Χρειάζεται νέα χάραξη της γραμμής του αιγιαλού και της παραλίας και για ποιο λόγο;

Μπορεί ένα παλιό ξενοδοχείο να μετατραπεί σε ιδιωτική κατοικία - βίλα;

Σε ποιόν ανήκει η ’’βίλα αμαρτία’’, που γιγαντώνεται;

Έχει περιβάλλοντα χώρο η οικοδομική νησίδα, δηλαδή το κτήριο του Καστέλο;

Γιατί καθυστερεί μήνες τώρα το πόρισμα του εισαγγελέα για το φάκελο της οικοδομής που έστειλε για έλεγχο το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του;

Τι θα γίνει με τη θαλαμηγό που είναι μόνιμα αγκυροβολημένη στα ανοιχτά της βίλας και κάνει βόλτες γύρω από τον εαυτό της για να παρακάμπτει την ουσία του σχετικού νόμου που δεν προβλέπει αγκυροβόλιο στο Καβούρι;

Σας καλούμε την Τετάρτη 10 Ιουνίου, 6.00μμ στην παραλία του Αγίου Νικολάου για να απαντήσουμε όλοι μαζί δυναμικά στα παραπάνω ερωτήματα και να απαιτήσουμε να μπει τέλος στις αυθαιρεσίες αυτών που νομίζουν ότι όλα επιτρέπονται.

Καλείται η Δημοτική Αρχή να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί - δεσμευτεί στους Δημότες ότι θα αντιδράσει ενεργά σε αυτό το εξόφθαλμο πολεοδομικό και περιβαλλοντικό ’’σκάνδαλο’’.

Επειδή δεν υπάρχουν αυτονόητες απαντήσεις ούτε εύκολες λύσεις ελάτε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την επιστροφή στη νομιμότητα της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

Η παραλίες είναι Δημόσιο κοινό αγαθό και οφείλουμε να διεκδικούμε σαν πολίτες την προστασία, τον κοινόχρηστο χαρακτήρα τους και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές.

Ριζοσπατική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου