Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Βόλεϊ ανδρών: και επίσημα στην Α2 ο Πανιώνιος

γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. γιόρτασε επίσημα την άνοδό της στην Α2 Εθνική Ανδρών,
παραλαμβάνοντας την κούπα του πρωταθλητή.

Η εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα, ενώ πραγματοποιήθηκε και φιλικός -προφανώς- αγώνας βόλεϊ μεταξύ της γυναικείας και της ανδρικής ομάδας.

Στο ημίχρονο του αγώνα εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γ.Γ. του Συλλόγου, παρέδωσαν το κύπελλο και μετάλλια σε κάθε παίχτη της ομάδας βόλεϊ ανδρών.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησαν οι προπονητές των αντρών Αργύρης Ψάρρας και των γυναικών Νίκος Κωστακόπουλος.

«Ήρθαμε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε και να συνεισφέρουμε στη χαρά της ομάδας των ανδρών» δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, ενώ ο προπονητής των ανδρών αποκάλυψε… μόνο στο www.nstv.gr, πριν ακόμα ο αγώνας αρχίσει, τις ιδιαίτερες οδηγίες που είχε δώσει για το συγκεκριμένο αγώνα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κλειδόπουλος και η Μαριλένα Σαγάνη σχολίασαν το φιλικό αγώνα αλλά, φυσικά, και την ιστορική επιτυχία της ομάδας βόλεϊ αντρών του Πανιωνίου.


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου