Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Γλυφάδα: Υπαίθρια προβολή της ταινίας "Αβάνα" αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων

Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας "Αβάνα" στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τα πρώην ναυπηγεία Ζέη, στην οδό Βενεζουέλας & Δημελά (αδιέξοδο προς Λ. Βουλιαγμένης), την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 9.00μμ.

Λίγα λόγια για το αδιέξοδο της οδού Βενεζουέλας…

Το αδιέξοδο της οδού Βενεζουέλας είναι μια γωνιά της πόλης ξεχασμένη από τις δημοτικές αρχές χρόνια τώρα.

Το κουφάρι των πρώην ναυπηγείων Ζέη (ιδιοκτησίας της Εθνικής Τραπέζης μέχρι την επαναπώλησή του) αποτελούσε εστία εγκατάλειψης μέσα στον αστικό ιστό της πόλης.Λίγα λόγια για τη δράση…

Με πρωτοβουλία πολιτών του Κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης ο δρόμος καθαρίστηκε για να φιλοξενήσει αγορά χωρίς μεσάζοντες.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συζήτηση για την αλληλέγγυα οικονομία από το Κίνημα Εθελοντών Αλληλεγγύης.

Απαιτείται από τον ιδιοκτήτη η λήψη μέτρων καθαριότητας του χώρου. Μετά την πρωτοβουλία των αλληλέγγυων πολιτών πάρθηκαν τα μέτρα που εξυπακούονταν.

Ο δήμος έχει την ευθύνη για την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου και βεβαίως την είσπραξη των αναλογούντων δημοτικών τελών από τους ιδιοκτήτες.

Σε αυτό το χώρο επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την πολιτιστική εκδήλωση.

Λίγα λόγια για την ταινία…

Αβάνα (Havana)
Δραματική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1990

Ο εγωκεντρικός κυνισμός του αριβίστα Τζακ Βέιλ (Ρ. Ρέντφορντ) έρχεται σε αντίθεση με τον παθιασμένο ιδεαλισμό της Μπόμπι Ντουράν (Λ. Όλιν). Όμως, η κοινωνική διαφοροποίησή τους δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ερωτική έλξη ανάμεσά τους.

Σκηνοθέτης: Σίντνεϊ Πόλακ
Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Λένα Όλιν, Άλαν Άρκιν, Ραούλ Τζούλια

Είσοδος ελεύθερη

Προαιρετικά προσφέρονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαρά ρούχα που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου