Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Πανιώνιος: Γιορτή Ενόργανης για το Κλείσιμο της Χρονιάς


γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ενόργανης γυμναστικής του Ερασιτέχνη ΓΣΣ πραγματοποιήθηκαν οι γυμναστικές επιδείξεις του τμήματος ενόργανης της ομάδας.

Στις επιδείξεις συμμετείχαν όλα τα τμήματα και όλες οι ηλικίες των ακαδημιών ενόργανης.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρης Μισαηλίδης, ο Γ.Γ. Δημήτρης Μιχαηλίδης αλλά και ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους Δημοσθένης Ταμπάκος, ενώ η προσέλευση των γονέων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς θέλησαν να θαυμάσουν και να αποθανατίσουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε ο Δημοσθένης Ταμπάκος, ο οποίος χαρακτήρισε ευλογία σε μία τόσο κρίσιμη εποχή τα παιδιά να λαμβάνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού.

Η Αλκμήνη Σαβάδη, προπονήτρια τμημάτων ηλικιών 6 έως 12, δήλωσε πως ολοκληρώθηκε μία πολύ πετυχημένη χρονιά με μία ευχάριστη γιορτή στην οποία συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες.


Τέλος, η Βίκη Αλιμπράντη, προπονήτρια του τμήματος Κορασίδων, χαρακτήρισε τις επιδείξεις γιορτή της γυμναστικής, καθώς όλα τα παιδιά παρουσιάζουν όλη τη δουλειά που κάνουν ολόκληρη τη χρονιά. Κατά την ίδια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γεύση που έμεινε ήταν «χρυσή» μια και το τμήμα Κορασίδων ξανακέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.



Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου