Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τριήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις από το Δήμο Γλυφάδας

«Πολιτισμός της γειτονιάς» είναι ο τίτλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας στο πάρκο Ευρυάλης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει δύο συναυλίες, ανοιχτές στο κοινό, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει το πρόγραμμα προβολής ταινιών σε υπαίθριους χώρους με την είσοδο όσων επιθυμούν να παρευρεθούν να είναι ελεύθερη.

Η αυλαία θα ανοίξει από τους Εncardia, το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου στις 8.30μμ, στο πάρκο Ευρυάλης (Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου), οι οποίοι θα παρουσιάσουν μελωδίες εμπνευσμένες από τα τραγούδια και την παράδοση των ελληνόφωνων της Κάτω Ιταλίας συνδέοντάς τα με τους εκρηκτικούς ρυθμούς του ιταλικού Νότου.

Συνέχεια, την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 8.30μμ, με τα τραγούδια και τις μουσικές των Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη και Στέλλα Καρύδα.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, επίσης στις 8.30μμ, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις «Σινεμά ο Παράδεισος», με προβολή ταινιών κάτω από το φως των αστεριών. Στην πρεμιέρα των σχετικών εκδηλώσεων θα προβληθεί στο πάρκο Ευρυάλης η παιδική ταινία «Το νησί των πειρατών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου