Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Ασημένιο το «δελφίνι» της Αργυρούπολης

Μεγάλη κούρσα έκανε ο Δημήτρης Δημητρίου στα 400μ. ελεύθερο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό του Μπακού.

Ο πρωταθλητής από την Αργυρούπολη, είχε έρθει στους αγώνες με τον 8ο καλύτερο χρόνο και ο στόχος του ήταν να μπει στον τελικό. Κάτι που κατάφερε από τον πρωϊνό ημιτελικό με τον 5ο καλύτερο χρόνο και έφτασε να διεκδικεί και το χρυσό.

Μετά την κατάκτηση του μεταλλείου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και ήταν κάτι ανέλπιστο για μένα. Ουσιαστικά ο στόχος ήταν η συμμετοχή στον τελικό. Στο πρώτο πενηντάρι γύρισα πρώτος, ήμουν συνέχεια στην πρώτη δυάδα και όταν στα 300 μέτρα είδα ότι οι υπόλοιποι είχαν μείνει αρκετά πίσω και ήμουν μόνο εγώ με τον Γερμανό μπροστά, κατάλαβα ότι είχα εξασφαλίσει το μετάλλιο. Εκεί τα έδωσα όλα πια για το χρυσό, που μπορεί τελικά να μην ήρθε, αλλά αυτό δεν μειώνει τη χαρά μου. Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στους γονείς μου που με στηρίζουν, αλλά και στον προπονητή μου στην Αργυρούπολη, τον Δημήτρη Αθυμαρίτη, αλλά και στους Αλέξανδρο Νικολόπουλο και Βαγγέλη Κοζομπόλη που επίσης με έχουν βοηθήσει σημαντικά», τόνισε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου