Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Παράσταση σχολικών φυλάκων στο δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης


Εμπόδιο στην επιστροφή των απολυμένων σχολικών φυλάκων του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης στην εργασία τους είναι η μη έκδοση της απαραίτητης βεβαίωσης δυνατότητας πληρωμής της μισθοδοσίας τους για το τρέχον οικονομικό έτος, από το δήμο. 

Έτσι ενώ άλλοι δήμοι προχώρησαν σε τροποποιήσεις προϋπολογισμών και εξέδωσαν τις απαραίτητες βεβαιώσεις για την επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων, στο δήμο μας η διαδικασία αυτή έχει προβλήματα.

Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 29 Μαΐου, μαζική αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων του δήμου μας συναντήθηκε με τον κ. Κωνσταντάτο. Στη συνάντηση ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες (ορισμένες από τις οποίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 5 Ιουνίου).

Ωστόσο η στάση του δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους σχολικούς φύλακες καθώς πριν τη συνάντηση άτομα του περιβάλλοντός τους ενημέρωναν ότι όλα προχωρούν κανονικά, ενώ στη συνάντηση διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν γίνει ακόμη οι διαδικασίες (διαπιστωτικές πράξεις, έκδοση βεβαίωσης οικονομικής υπηρεσίας).

Πηγή: www.sinergasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου