Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: Κακός σύμβουλος η αλαζονεία


Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση που δεν απαντάει απολύτως σε τίποτα επιχείρησε μέσω του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ η διοίκηση Κωνσταντάτου να διαστρεβλώσει για άλλη μια φορά την πραγματικότητα σχετικά με την καλοκαιρινή απασχόληση.

Η διοίκηση Κωνσταντάτου με την αλαζονεία που τη διακρίνει, αντί να απαντά για την ανοργανωσιά στη λειτουργία του προγράμματος -που παραμένει ακόμα κι ας πέρασε μια εβδομάδα- και να απολογείται για τις ελλείψεις που γονείς και παιδιά επισήμαναν από την πρώτη κιόλας μέρα, επιτίθεται στον Χρήστο Κορτζίδη και τη Δημοτική Συνεργασία με απίστευτα ψέματα.

Είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται μια δημοτική αρχή πως για τα λάθη και τις παραλείψεις της φταίει πάντα η μείζονα αντιπολίτευση.

Την κατηγορία «της πολιτικής αλητείας, σπίλωσης, συκοφαντίας και προπαγάνδας με ψέματα» που με περισσό θράσος μας αποδίδουν, τους την επιστρέφουμε.


Άλλωστε την έχουν σπουδάσει και την έχουν ασκήσει στο παρελθόν πολύ καλύτερα σε αμαρτωλά υπουργικά οφίτσια.

Αντί να ενοχλούνται από τις παρατηρήσεις μας ας κοιτάξουν να συμμαζέψουν την αλαζονεία τους που τους οδηγεί από το ένα λάθος στο άλλο.

Aς λάβουν υπόψη την πολύχρονη εμπειρία από τη λειτουργία του προγράμματος, αντί να θέλουν να την εξαφανίσουν. Και αν μπορούν ας κάνουν βελτιώσεις.

Γιατί μέχρι τώρα χειρότερα τα κάνουν.

Πηγή: dsellar.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου