Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μια υπογραφή για να κλείσει η "ντροπή" του Αλίμου

Μια υπογραφή λείπει, από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη (που είναι και Αλιμιώτισσα) για να ξεκινήσουν τα έργα και να κλείσει επιτέλους η τρύπα στον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θάνος Ορφανός, ρώτησε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη, τι γίνεται με την τρύπα που χαλάει την εικόνα της πόλης.

Θάνος Ορφανός: “Δέκα μήνες είστε δήμαρχος κ.Κονδύλη, πείτε μας τι γίνεται με την τρύπα. Εμείς ως διοίκηση είχαμε κάνει 40 ενέργειες”.

Ανδρέας Κονδύλης: “Η τρύπα είναι από το 2011. Είχατε κάνει σοβαρά λάθη και είχαν πληρωθεί πολλά χρήματα, χωρίς να γίνει τίποτα. Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι η τρύπα θα έχει κλείσει. Εκκρεμεί μια υπογραφή από το Υπουργείο Οικονομικών και την κα Βαλαβάνη. Μόλις μπει η υπογραφή θα ανατεθεί το έργο”.

Θάνος Ορφανός: ”Ήσασταν και εσείς στη διοίκηση του δήμου τότε”.

Ανδρέας Κονδύλης: ”Ναι αλλά δεν ήμουν στις τεχνικές υπηρεσίες που είχαν αναλάβει να φτιάξουν την τρύπα. Στις διοικητικές υπηρεσίες ήμουν”.

Στην τρύπα αναφέρθηκε και η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Τομέα, Μαρία Νερούτσου, η οποία παρευρισκόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα, Χρήστο Καπάταη, για το θέμα των απορριμμάτων στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Μαρία Νερούτσου: ”Δεν είναι απλό έργο, θα φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Δεν είναι απλό ζήτημα, γίνεται μεγάλος αγώνας από τον κ. Καπάταη για να κλείσει επιτέλους”.

Πηγή: geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου