Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Ο διάσημος Zorzes Katris στη Βούλα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, Κυριακή 21 Ιουνίου στις 9.00μμ

Με συναυλία του διάσημου Ελληνογάλλου μουσικοσυνθέτη «Zorzes» θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα της μουσικής στις 21 Ιουνίου ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ).

Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ., στο θέατρο «Σοφία Βέμπο», (Λεωφόρος Καραμανλή 14 στην παραλία της Βούλας).

Ο διάσημος Ελληνογάλλος συνθέτης παρουσιάζει μία συναυλία αφιερωμένη στον Ανθρώπινο Πολιτισμό μέσα από τον ήχο της επικής κινηματογραφικής μουσικής.

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, από θέματα του ίδιου του συνθέτη αλλά και άλλων συνθετών όπως ο Vangelis, ο Jean Michel Jarre και ο Ennio Moriccone. Ένα μουσικό αφιέρωμα συνδυασμένο με αφήγηση και εικόνα στα επιτεύγματα του Ανθρώπου που αρχίζουν από την «Γέννηση» του Σύμπαντος μέχρι σήμερα.

Στον επίλογο της συναυλίας το Λύκειο Βάρης θα παρουσιάσει ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο «Movement V» από την «ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ» που συνέθεσε ο μουσικοσυνθέτης Zorzes με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής.

Συντελεστές της συναυλίας:
  • Μουσική: Zorzes
  • Piano Synthesizer Keyboards: Zorzes
  • Αφήγηση: Αναστασία Γάρδια - Ειρήνη Σιώτου
  • Mezzo Soprano: Χαρά Καλατζίδου
  • Cello: Σωκράτης Κάννας
  • Κιθάρα: Βασίλης Κανελλόπουλος
Η εκδήλωση βασίστηκε σε μια ιδέα του Γενικού Λυκείου Βάρης στα πλαίσια του προγράμματος «Ελληνικοί Θησαυροί στα Μουσεία του Κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου