Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις - Eurogroup και Σύνοδος Κορυφής σήμερα στις Βρυξέλλες

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το συντριπτικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Νέος υπουργός Οικονομικών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος - Το πρωί της Δευτέρας συγκλήθηκε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το οποίο μετά από έξι ώρες συνεδρίαση, κατάληξε σε κοινό κείμενο που υπογράφεται από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην του Δ. Κουτσούμπα.

Στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος σήμερα Τριτη θα συνεδριάσει το Eurogroup με θέμα την ελληνική διαπραγμάτευση - Mέρκελ και Τσίπρας συμφώνησαν ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει στη Σύνοδο Κορυφής (στις 7.30μμ) τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης - Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μέσω του left.gr.

Με την εντολή του 62% των πολιτών και τη συναίνεση των κομμάτων -πλην του ΚΚΕ- της αντιπολίτευσης για βιώσιμη λύση προσέρχονται σήμερα στις Βρυξέλλες ο Αλ. Τσίπρας και ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, προσδοκώντας ότι η ευρωπαϊκή ηγεσία και οι εκπρόσωποι των θεσμών θα επιδείξουν -αυτή τη φορά- την αναγκαία πολιτική βούληση και τον ρεαλισμό για έναν συμβιβασμό επωφελή τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη.
Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μέσω του left.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου