Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η ταινία «500 μέρες με τη Σάμερ» στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9.00μμ

H ταινία του Marc Webb «500 μέρες με τη Σάμερ - 500 Days Of Summer» θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο προαύλιο του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα παραλία και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Marc Webb

Πρωταγωνιστές: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Geoffrey Arend, Chloe Moretz, Matthew Gray Gubler


Λίγα λόγια για την ταινία:

Αν και ζει στην σύγχρονη, κυνική εποχή, ο Τομ πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Η Σάμερ δεν πιστεύει ούτε στο ελάχιστο σε οποιαδήποτε μορφή έρωτα, αλλά αυτό δεν σταματάει τον Τομ από το να προσπαθεί αδιάκοπα να κερδίσει την καρδιά της. Και να την πείσει πως υπάρχει το είδος του έρωτα που έχει τη δύναμη να συνταράξει την καρδιά και να συγκλονίσει τον κόσμο ενός ανθρώπου...

Περισσότερα για την ταινία

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι. Το αγόρι ερωτεύεται. Το κορίτσι όχι. Αυτή είναι η απλή ιδέα της γλυκόπικρης κωμωδίας που καταχειροκροτήθηκε στο τελευταίο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Sundance, καθώς και σε διάφορα άλλα κινηματογραφικά φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί.

Ο Μαρκ Ουέμπ σκηνοθετεί την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, μετά από προϋπηρεσία σε μουσικά βίντεο διάσημων καλλιτεχνών, και εκμεταλλεύεται την μοναδική χημεία των πρωταγωνιστών Ζόε Ντεσάνελ και Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου