Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η Βούλα είπε "Όχι μουσική απέναντι από το Ασκληπιείο"

Σε επαγρύπνηση βρίσκεται το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας για τη λειτουργία του καταστήματος Casablanca Bay, του γνωστού από παλιά Ειρηνικού.

Με πρόσφατη απόφασή τους (27 Ιουλίου), οι εκπρόσωποι της Βούλας αρνήθηκαν να χορηγήσουν στο κατάστημα άδεια για να εγκαταστήσει σύστημα αναπαραγωγής μουσικής στους εξωτερικούς χώρους, όπως είχε ζητήσει.

Ο Ειρηνικός βρίσκεται απέναντι από το νοσοκομείο Ασκληπιείο, ενώ γειτνιάζει και με το ΚΑΑΠ Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Σύμφωνα με μαρτυρία εκπροσώπων του ΚΑΑΠ που παρευρέθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση, η λειτουργία του καταστήματος είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για τα φιλοξενούμενα παιδιά που πολλά βράδια δυσκολεύονται να κοιμηθούν.

Παράλληλα, η φετινή λειτουργία του καταστήματος ενόχλησε και περιοίκους που κατέθεσαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της Βούλας.

Να σημειωθεί πάντως ότι το κατάστημα λειτουργεί σήμερα με άδεια για μουσική, αλλά μόνο στους εσωτερικούς του χώρους και για ένταση 80 dBA κατά τις επιτρεπόμενες ώρες.

Το Τοπικό Συμβούλιο της Βούλας αποφάσισε:

Η μέριμνα και η φροντίδα της ψυχικής υγείας των τέκνων που διαμένουν στο ΠΙΚΠΑ, η ηρεμία των ασθενών του Νοσοκομείου και η τήρηση του πλαισίου της νομιμότητας από τις εκάστοτε λειτουργούσες επιχειρήσεις, αποτελούν τους βασικούς, μεταξύ άλλων, λόγους, για να αποφασίσει ΟΜΟΦΩΝΑ το παρόν Συμβούλιο ΝΑ ΜΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ άδεια λειτουργίας μουσικής για τον εξωτερικό χώρο στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρίας με την επωνυμία »ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Ι.Κ.Ε» που λειτουργεί επί της οδού Λεωφ. Καραμανλή αρ. 4 στη Βούλα.

Ομόφωνα επίσης αποφασίζεται ότι, σε περίπτωση που υπάρξουν και νέες καταγγελίες σχετικά με την παράτυπη λειτουργία της μουσικής της επιχείρησης, το παρόν Συμβούλιο, θα εισηγηθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την ανάκληση της ήδη χορηγηθείσης, ως ανωτέρω, άδειας μουσικής για τον εσωτερικό χώρο.

Σήμερα το κατάστημα λειτουργεί περισσότερο ως beach bar ενώ στη σελίδα του στο facebook αναφέρει:
"Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η είδηση ότι το καλύτερο για πολλούς νυκτερινό μαγαζί της παραλιακής ανοίγει ξανά! Αυτή τη φορά με το όνομα Casablanca Βay -τυχαίο ? δε νομίζω- μας υπόσχεται αληθινή διασκέδαση από το πρωί έως …το άλλο πρωί με μουσική από δημοφιλείς dj, οργανωμένα parties και special live events από γνωστούς καλλιτέχνες και νεανικά σχήματα. O στόχος και σκοπός του Casablanca Βay είναι να γίνει το επίκεντρο διασκέδασης της καλοκαιρινής Αθήνας".
Γιώργος Λαουτάρης

Πηγή: 3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου