Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η μνήμη θυμάται το βίωμα αλλοτινών εποχών

Όσο περνούν οι ημέρες και η ώρα της κάλπης πλησιάζει, η Ν.Δ. δείχνει την πραγματική ψυχή της.

Τα στελέχη της: Ο μάγκας και πολλά βαρύς Βαγγέλας Μεϊμαράκης, ο Γεωργιάδης, η Βούλτεψη, ο Κεφαλογιάννης, ο Μητσοτάκης όλοι αυτοί που μίλησαν για εθνική συμφιλίωση αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αυτό της πραγματικής Δεξιάς: Της Δεξιάς των τραμπουκισμών, του ρατσισμού, της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πελατειακού κράτους που ρίξανε τη χώρα στα βράχια.

Η Δεξιά ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι έχασε την κυβέρνηση από την Αριστερά και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει τα πράγματα όπως παλιά.

Γι αυτό οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι οι κρισιμότερες στη Ιστορία της Ελλάδας. Αν η Ν.Δ. επανέλθει στην κυβέρνηση, τότε θα αρχίσει να ποδοπατά τους πάντες και τα πάντα (νόμους, δικαιώματα, ανθρώπους).

Η «αριστερή μελαγχολία» που σκεπάζει τον λαό της Αριστεράς και ο συνεχής πόλεμος κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ δεν μας επιτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τις αλλαγές που σχεδιάζει η Δεξιά. Στην πολιτική, στην κοινωνία, στην οικονομία, στην εργασία, στην παιδεία, στην υγεία.

Το σχέδιο της Δεξιάς θα είναι θανατηφόρο όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, άλλα κυρίως για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους, για την κοινωνία.

Εδώ και επτά μήνες οι εργαζόμενοι έστελναν ένα μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε εδώ!

Και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το ακούσει και να το σεβαστεί. Πρέπει να ακούσει τον κάθε απολυμένο και πληγωμένο. Πρέπει να ακούσει τους νέους που φεύγουν από τη χώρα.

Γιατί όλοι αυτοί μπορεί να νοιώθουν ηττημένοι και προδομένοι, αλλά δεν είναι παραδομένοι. Είναι αυτοί που επιμένουν να λένε «όχι» και που είναι «ενάντια». Που έχουν στο νου και την καρδιά τους μια άλλη Ελλάδα, έναν «άλλο κόσμο». Έχουν στο μυαλό τους μια κοινωνία λιγότερο άνιση, μια κοινωνία περισσότερο ελεύθερη.

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου να μη σβήσει η φλόγα της ελπίδας.

Αυτή είναι η μάχη που δίνουμε. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Είναι δύσκολη, με μεγάλα ρίσκα.

Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι Αριστερά ή Δεξιά.

Οι καιροί που ζούμε είναι πρωτόγνωροι και θέλουν τόλμη και εξυπνάδα. Όχι κατάθλιψη και αποχώρηση. Ετσι θα έρθει η λύτρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου