Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Όποιος δεν διδάσκεται θρησκευτικά, θα τον πάρει ο διάολος

Την οργισμένη αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προκάλεσε η προαναγγελία από την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, για απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν.

Γιατί, όπως υποστηρίζει ο Ιερώνυμος, προσωπικά ο ίδιος έχει υπογράψει μια ιδιαίτερα κερδοφόρα διαφημιστική καμπάνια με τον θεό τον πραγματικό, η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και τη διαφήμισή του στα σχολεία.

Γιατί ακόμα και ο θεός χρειάζεται διαφήμιση. Άλλωστε για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

O Ιερώνυμος είναι οργισμένος με τον νέο υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, τον οποίο θεωρεί σατανιστή, αντίχριστο και 666.

Μάλιστα έφτασε σε σημείο να βγει από τα ράσα του και να μείνει με το μποξεράκι όταν κάποιος δημοσιογράφος τού ανέφερε το όνομα του νέου υπουργού, ενώ κάποιοι ορκίζονται ότι τον άκουσαν να ξεστομίζει ακόμα και χριστοπαναγίες.

Ο Ιερώνυμος ξεκαθάρισε ότι ο σατανιστής υπουργός δεν έχει καμιά δουλειά με το αν θα διδάσκονται τα θρησκευτικά στα σχολεία και ο μόνος αρμόδιος είναι ο ίδιος ο θεός.

Ο οποίος, σε μια πρόσφατη επικοινωνία που είχαν, τού εκμυστηρεύτηκε ότι αν καταργηθούν τα θρησκευτικά από τα ελληνικά σχολεία θα μας πάρει όλους ο διάολος.

Γιατί καλός - καλός ο θεός αλλά αν πάρει ανάποδες θα τους γαμήσει όλους τους άπιστους Συριζαίους και θα επαναφέρει στην Ελλάδα τον Αντώνη Σαμαρά που είναι καλός χριστιανός. Και τότε θα μας πάρει ο διάολος.


Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου