Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ντόρα υποστηρίζει Κυριάκο

Τα μαχαίρια βγήκαν στο Μητσοτακέικο αφού από τη μια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την αρχηγία της Ν.Δ. και από την
άλλη η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ακόμα και να μην θέσει υποψηφιότητα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ντόρα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποστηρίξει τον αδερφό της.

Γιατί η Ντόρα δεν ανέχεται το σκατό, που ακόμα δεν βγήκε από το αυγό του, να γίνει αρχηγός της Ν.Δ.

Από την άλλη, πονοκεφαλιάζεται ο Επίτιμος αφού δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο από τα δυο παιδιά του αγαπάει περισσότερο ώστε να το υποστηρίξει. Από τότε που πέθανε η Μαρίκα τα αγαπάει εξίσου και τα δύο.

Επίσης η Ντόρα και ο Κυριάκος προβληματίζονται ποιον θα υποστηρίξει ο Επίτιμος, αφού η ιστορία έχει δείξει ότι όποιον υποστηρίζει ο Κώστας Μητσοτάκης, πατώνει.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ντόρα δεν πήρε την γκαντεμιά του Επίτιμου, αλλά το όνομα και ας τη λένε Μπακογιάννη. Γι αυτό όποιον υποστηρίζει η Ντόρα είναι σαν να τον υποστηρίζει ο Επίτιμος. Γι αυτό πατώνει. Λόγω ονόματος και όχι λόγω γκαντεμιάς.

Αν λοιπόν η Ντόρα υποστηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τότε θα κερδίσει ο Κυριάκος. Ενώ αν υποστηρίξει τον Κυριάκο, τότε θα χάσει ο Κυριάκος. Λόγω ονόματος. Αφού την Ντόρα τη λένε Μπακογιάννη αλλά είναι σαν να τη λένε Μητσοτάκη. Ενώ τον Κυριάκο τον λένε Μητσοτάκη αλλά είναι σαν να τον λένε Μπακογιάννη.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου