Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η ταινία «Wild Duck» στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ

H ταινία του Γιάννη Σακαρίδη «Wild Duck» θα προβληθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο προαύλιο του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα παραλία και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σακαρίδης
Πρωταγωνιστές: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Γιάννης Σταμπουλτζής

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το WILD DUCK, η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη, η οποία ύστερα από ένα συναρπαστικό ταξίδι σε κορυφαία φεστιβάλ σε πέντε ηπείρους, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και στην Ελλάδα.

Έχοντας κάνει την ιδανική εκκίνηση με την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριοτου 2013, το WILD DUCK είναι η πιο πολυταξιδεμένη ελληνική ταινία του 2013, έχοντας κερδίσει την αγάπη και εκτίμηση κοινού και κριτικών από την Νότια Κορέα και το Σικάγο μέχρι το Σάο Πάολο, τη Θεσσαλονίκη και τις Βρυξέλλες.

Η ταινία είχε δυο υποψηφιότητες στα Βραβεία 2014 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στις κατηγορίες Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη και Βραβείο Μεγάλου Μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας.

Σύνοψη:

Ο Δημήτρης, μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη.

Σκηνοθετικό σημείωμα:

"To WILD DUCK είναι μια ταινία για τις επιλογές που κάνουμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με ηθικά διλήμματα και οικονομικά συμφέροντα. 
Ειδικά στα πιο ταραγμένα χρόνια, πολιτικά και οικονομικά, της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας.  Πάντοτε ήθελα να κάνω μια ταινία για κάποιον ο οποίος πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, ακόμη κι αν ανήκει σ’ αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου