Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Πανιώνιος - Βέροια 0-1: Ναζλίδης και… τέζα!

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια… ξέρανε τον Πανιώνιο και τον νίκησε 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη!

Κι εκεί που όλοι περίμεναν… τη λήξη για να πάνε σπίτια τους ή να αλλάξουν κανάλι στην τηλεόραση, έχοντας παρακολουθήσει για 93 λεπτά το πιο… σβηστό 0-0 της χρονιάς ως τώρα, ο Θωμάς Ναζλίδης ήρθε να… κουφάνει τους πάντες!


Ο φορ της Βέροιας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τεράστια νίκη στην ομάδα του μέσα στην έδρα του «Ιστορικού»!

Αν κι ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν έκανε σοβαρές φάσεις στα καρέ της ομάδας της Ημαθίας η οποία κράτησε το «μηδέν» με ευκολία.

Στο φινάλε, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να μεταφέρουν τη δράση προς την εστία των γηπεδούχων, κάτι που τους δικαίωσε στη… λήξη του ματς.

Ο Ναζλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και… ξέρανε τον Πανιώνιο, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη εντός έδρας ήττα του για φέτος.

Η Βέροια από την πλευρά της, πήρε τρίτη εκτός έδρας νίκη και έφτασε στους 11 βαθμούς, με τον Πανιώνιο να μένει στους 13.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (79' Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Καραμάνος (67' Βιγιάλμπα), Τασουλής, Ανσαριφάρντ.

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεζ, Αραγονές, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Αμπντισαλάμ, Βεργώνης (46' λ.τ. Μαραγκός), Νέτο (89' Μαγέφσκι), Αμπντούν (59' Γιουσούφ), Ναζλίδης, Κόλα.

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου