Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Με νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς γιόρτασε το 1o Reunion του ο Μίλωνας

γράφει η Δήμητρα Σέκη

Στο κλειστό Γήπεδο του Μίλωνα πραγματοποιήθηκε το πρώτο παιχνίδι της Ομάδας Μπάσκετ του Μίλωνα για τη φετινή σεζόν 2015-2016
εναντίον της Ευρυάλης, καθώς και το πρώτο reunion των Παλαίμαχων.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει το παιχνίδι και το γιορτινό αυτό κλίμα ως χορηγός επικοινωνίας και αυτής της εκδήλωσης.

Η ομάδα του Μίλωνα νίκησε με μεγάλη διαφορά την ομάδα της Ευρυάλης διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 76-42.

Ο Αντρέας Κουτσούρης, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Μίλωνα, έδωσε ευχές για την ομάδα του Μίλωνα και όχι μόνο και δήλωσε ότι «Ο Μίλωνας είναι το δεύτερο σπίτι μας, η δεύτερη οικογένεια μας».

Ο Χάρης Παπάζογλου, παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Μίλωνα, ευχήθηκε στην ομάδα να σταθεί στα πόδια της με δικούς της παίχτες και όχι με δανεικούς και μίλησε για τη σημασία που έχει ο Μίλωνας για τον ίδιο.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, γενικός γραμματέας του Μίλωνα, μίλησε για τον Μίλωνα με τα καλύτερα λόγια, καθώς και για το reunion των παλαίμαχων, δηλώνοντας ότι «Όποιος ξεχνάει τις ρίζες του και το παρελθόν του δε σέβεται τον εαυτό του».

Ο Κώστας Μπίκας, καλαθοσφαιριστής του Μίλωνα, αναφέρθηκε στην πολύ καλή απόδοση της ομάδας του, η οποία σταδιακά θα προσπαθεί να εξελίσσεται για το όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Σταύρος Βαρυπάτης, καλαθοσφαιριστής του Μίλωνα, δήλωσε πως έχουν δυνατότητες σαν ομάδα και θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Θεωρεί πως ο Μίλωνας θα έχει μια καλή σεζόν, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει φέτος.

Ο Πέτρος Τσιτσόπουλος, προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα, είναι αισιόδοξος για τη σεζόν 2015-2016 δηλώνοντας ότι «Έχουμε τη διάθεση να παλέψουμε για να πιάσουμε κορυφή».


Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου