Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εύκολα οι Άνδρες Βόλεϊ του Πανιωνίου επικράτησαν του Πανελληνίου με 3-0 (video)

γράφει η Δήμητρα Σέκη


Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τη φετινή σεζόν η Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.
ήρθε αντιμέτωπη με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Πανελλήνιο με σετ 3-0.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει το παιχνίδι. Δείτε το video του αγώνα:


Ο Σωτήρης Τσέργας, πασαδόρος της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος που συνδυάστηκε αυτή η ιστορική στιγμή της Ομάδας του με μια νίκη, δεν περίμεναν να είναι τόσο εύκολη. Θεωρεί πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη και πως δεν πρέπει να επαναπαυτούν. Τόνισε ότι «Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και θα παλεύουμε για την ιστορία μας».

Ο Αργύρης Ψάρρας, Προπονητής της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη νίκη της Ομάδας στην πρώτη της αγωνιστική και την πρώτη της χρονιά στην Α2 κατηγορία, ευχαριστώντας την Ομάδα του. Χαρακτήρισε την Ομάδα Βόλεϊ του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου ως άπειρη, αλλά πολλά υποσχόμενη Ομάδα για αυτό και απαιτούσε προσοχή από τον Πανιώνιο. Δήλωσε «Ήμασταν σοβαροί, με λάθη, θα βελτιωνόμαστε συνέχεια».


Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr επίσημος χορηγός επικοινωνίας των ομάδων Βόλεϊ του Πανιωνίου εύχεται καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στην Ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου.

Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου