Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Με 3-0 κέρδισαν οι Κοπέλες του Πανιωνίου ΓΣΣ στο Βόλλεϊ το Χαλάνδρι (video)

γράφει η Δήμητρα Σέκη


Στο κλειστό Γήπεδο Αρτάκης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τη φετινή σεζόν η Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Πανιωνίου
Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης ήρθε αντιμέτωπη με τον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου.

Ο Πανιώνιος κέρδισε το Χαλάνδρι με σετ 3-0.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για να καλύψει το παιχνίδι. Δείτε το video του αγώνα:


Η Άσπα Πανταζή, παίχτρια της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς το πρωτάθλημα με ένα πολύ καλό παιχνίδι και με νίκη. Ανέφερε ότι υπήρχε άγχος στην αρχή, αλλά είχανε μια σταθερή απόδοση. Έχουν υψηλούς στόχους, δουλεύουν σε καθημερινή βάση και η Ομάδα τους είναι πολύ δεμένη.

Η Μάρθα Κούρδογλου, Παίχτρια της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι είχαν αρκετό άγχος σε αυτό το παιχνίδι, πέτυχαν όμως τον πρώτο στόχο τους και ετοιμάζονται να εκπληρώσουν και τους επόμενους.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος, Προπονητής της Ομάδας Βόλεϊ του Πανιωνίου, δήλωσε ότι πάντα υπάρχει το άγχος, το ξεπέρασαν σε αυτό το παιχνίδι και απέδωσαν ικανοποιητικά και στα τρία σετ πόσο μάλλον στο τρίτο που έγιναν έξι αλλαγές με αποτέλεσμα να παίξουν όλα τα παιδιά. Πρόσθεσε ότι «Σήμερα δείξαμε αρκετή μαχητικότητα, είχαμε κάποια κενά διαστήματα που αυτό είναι το μεγάλο μας μειονεκτήματα, αλλά το αντιμετωπίσαμε και τελικά το παιχνίδι πήγε όπως θέλαμε». Θεωρεί πως θα είναι καλή η συνέχεια της Ομάδας.


Το Διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr εύχεται καλή αρχή και πάντα επιτυχίες στην Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου.

Πηγή: www.nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου